Benke

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med Benke och hans vänner på skolan i Norrköping! Där har de en djurvårdarlinje och där bor många spännande djur som jag hälsat på! Benke, som jag kallar honom, var på sitt bästa showhumör…fast vem är inte det när jag kommer och hälsar på! ;O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skräcködlan - Ja, visst är det så Benke att Annelie lockar fram ens bästa sidor!! Klart man blir på showhumör när hon fotar!oktober 9, 2009 – 9:46 f m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Jättefin bild! Jag älskar verkligen färgerna i dina bilder!oktober 9, 2009 – 10:54 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*