Gamla Linköping med Malin!

Malin frågade mig häromdagen om jag hade tid och lust att fotografera henne i Gamla Linköping och självklart hade jag det. När jag ändå var där fick kameran riktas mot lite hus också och här kommer resultatet av dagen!

Söta Malin modellade som ett proffs! :O))

Jag önskar er en skön lördag!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

AnnaKK - Fina bilder!!!

Gamla Linköping är verkligen mysigt! Har varit där en gång för många-många år sen, och hade kameran med mej. Men det var ju på den analoga tiden, så det blev inte så värst många foton tagna… Skulle verkligen vara roligt att komma dit igen och ha digitalkameran med sej! :-)juli 12, 2008 – 2:43 e m

Camilla - Vad fint det är i gamla Linköping, har bara varit i Linköping på utbildning (Linkopia,1988) och då han jag inte se så mycket av staden.
Ha en skön helg
Camillajuli 12, 2008 – 3:01 e m

Fredrik Setterberg - Kanonfina bilder! Gillar verkligen porträttbilderna, speciellt den på parkbänken! Grymt bra!juli 12, 2008 – 8:34 e m

Anneli - Tack för era snälla kommentarer! Jag ska erkänna att det var faktiskt första gången jag var i Gamla Linköping själv med kamera trots att jag bor typ knappt en km därifrån! Ska skärpa mig och göra den delen en gång till men mera på riktigt nästa gång för det är fint där!!

Fredrik: Kul att du gillar porträttbilderna! Glad blir jag!!

KRAM på er och tack för besöket!juli 12, 2008 – 9:14 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*