Höstskatan

Ett av mina drömmotiv har varit Skatan! Jag tycker denna fågel är så otroligt vacker och så härligt pigg och cool! Men någon har sagt mig att ”lycka till, de sticker så fort du ens tänker på dem”. Så idag när jag kom ut från kiropraktorn så satt den där, bredvid parkeringen! Den var minsann inte blyg! Och inte nog att han inte var blyg…han satte sig perfekt så miljön bakgrund och miljö runtomkring blev bra! En riktig fotomodellskata alltså! ;O))
Så jag fick mina bilder på denna vackra fågel!! Och jag är såå nöjd och glad! :O))))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Dock lyckades jag inte lika bra med korren som också var där…men det får bli en annan gång! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ulrica - Så fina. Jag är också en stor fan av just skator… när jag var liten var jag övertygad om att min mormor var återfödd till skata. Så för mig har de alltid varit vackra och underbara :)oktober 15, 2009 – 7:44 e m

Karolina - Hihi, han verkade vara riktigt förjust att stå framför kameran!oktober 15, 2009 – 7:56 e m

City Girl - Hej fotogirl!!

Verkligen fina bilder!
Blir verkligen inspirerad…vad har du för kamera?

xo xo- city girloktober 15, 2009 – 8:58 e m

Magnus - mycket härliga bilder med höstkänsla, tycker att jag själv har har dåligt med tid att fota just nu så hoppas jag hinner med några höst bilder innan löven blåser bort i någon av stormarnaoktober 15, 2009 – 9:56 e m

Mia - Skator är visst vackra att titta på men vilka elaka fåglar.. De är elaka mot småfåglar och mot katter.. Gillar dem inte.. Men dina bilder är fina ändå tycker ju jag :-)

Kram
Miaoktober 15, 2009 – 11:14 e m

Anita - Grattis till jättefina bilder. Jag är övertygad om att skatan satt och väntade bara på dig, för att den visste att det var din dröm att få fotografera en skata.oktober 16, 2009 – 8:56 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*