Mamma & osten

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
AKO - oktober 16, 2009 - 12:32 e m

Lite speciellt porträtt, främst genom färgnyanserna. Jag gillar bilden, gör din mamma det också?

Pockethexan - oktober 16, 2009 - 4:54 e m

Vilken läcker bild, kul med sv-vit ibland!

Mamma ser jag, men var är osten?

<;D

Kramis o trevlig helg!

Anneli - oktober 16, 2009 - 10:26 e m

Ako: Ja det är väldigt speciellt porträtt för att komma från mig! Men det känns väldigt bra och jag gillar bilden och jag är väldigt glad att även du gör det! :O)) Om mamma gillar bilden vet jag inte men jag ska fråga henne nästa gång hon är här! :O))

Pockethexan: Tack! Läcker bild…så glad jag blir! Jag har lite svårt för färglösa bilder men ibland får även jag till det! ;O) Osten är hela byggnaden som hon står mot! Den föreställer en gigantisk ost!

kram på er båda och trevlig helg!

Pia - oktober 17, 2009 - 11:40 f m

Så läckert!
Du, jag hittade en ny fotoutmaning på nätet, kan inte du hänga på – jag är alldeles ensam på den än så länge 😉
Kika hos mig om du vill!

Kram!

Michelle - oktober 18, 2009 - 8:42 f m

Vilken cool bild! Ser ju megastor ut när någon står brevid men det tänker man inte när man åker förbi den :) Sen tänkte jag fråga om du har några fler bilder till Nikki och mig? 😀 Vill inte vara tjatig bara undrar. Må så gott. KRAM!

Mattias Sigurdsson - oktober 20, 2009 - 12:54 f m

Ja här går du i viss mån ifrån din egen stil, framförallt kompositionsmässigt tycker jag. Men med den äran!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*