Grinden

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pia - Underbart som vanligt! Tror jag måste överge jpg och börja fota i raw på allvar :) Jag som snålat så med minnet i kameran :)oktober 23, 2009 – 3:43 e m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Otroligt vacker bild!oktober 23, 2009 – 5:32 e m

Anneli - Tack söta Pia & Erica! Ni gör mig så glad!

Pia: Japp…det tycker jag du ska göra…börja i rå på allvar! Det är skoj, lite mer tungjobbat men värt det! Vad ska du snåla på minnet för! Ett tips är att ta färre bilder och använda rå! Du som är så duktig ska aboslut använda rå! Fast å andra sidan funkar jpg också! Så jag ska nog inte säga något alls! ;O)) Mer än varmt tack!

kram till er båda!oktober 23, 2009 – 11:48 e m

Jennifer Nilsson-Studerande fotograf - Mycket härlig höstbild – lovely! :)oktober 24, 2009 – 5:36 e m

Anneli - Tack Jennifer! glad blir jag av ditt tyckande! :)oktober 27, 2009 – 3:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*