Fototriss: Rosa


Denna veckas tema är rosa för att stödja Rosa bandet! Något jag tycker är väldigt viktigt och som ligger mig nära…alldeles för nära just nu tyvärr! Jag har valt att göra en enkel blomtavla och den tillägnar jag alla som drabbats av denna otäcka sjukdom, alla som har någon anhörig eller vän som är drabbad! Alla som på något sätt kommer i kontakt med denna sjukdom! Samtidigt ger jag en uppmaning till alla och det är att stödja rosa bandet! Det är viktigt!

Copyright Anneli Larsson ww.alafoto.se

Kolla gärna in flera rosa bidrag

,

28 svar till “Fototriss: Rosa”

  1. Håller med – det här är en viktig kamp att stödja!

    Vackra bilder, tycker om att du har lagt in ”blänk” som sammanbinder dem.

    Ha en riktigt skön söndag!

  2. Så vackert rosa!
    angående kommentaren hos mig så hade jag också drömmen om att fota en modell bland körsbärsträden i Kungsträdgården. Men det var så mycket människor där att det blev svårt att få det som jag ville ha det 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *