Vinnare i yttepyttetävlingen

Min lilla tävling där jag visade flera bilder på katter i hösten är avgjord! Ni skulle gissa eller se hur många katter det var på bilderna och jag har fått många varierande svar! Det har varit så roligt att läsa dem och framför allt era tankar hur ni kommit fram till det antal ni kommit fram till!

Rätt svar är 3 katter.

På de två översta är det Vippan. Brunmaskad Helig birma
På den stora mittenbilden finns Meche. Blåmaskad Helig Birma.
Och på de två sista bilderna är det Tufsen som visar upp sig!

Den som gissade rätt först är Katrin. Grattis till dig!
Den som faktiskt gissat rätt (2:a ggn) och som motiverat sig riktigt bra är Karin.

Ni är några till som gissat rätt men de allra flesta har gissat på 2 vilket är väldigt lätt att göra eftersom Tufs & Meche har samma maskfärg! Inte lätt när man inte är van att träffa birmor. Inte ens lätt för de som sysslar med birmor och uppfödning till och med så helt förståeligt!

Jättekul att så många ville vara med och gissa! Nästa gång jag har en sån här liten tävling kanske jag får ha en vinst…kanske en bild på en av mina kissar! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*