Kusinerna

Frida och Marcus!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Danne [www.danieldahl.se] - Många fina bilder du tar :)oktober 31, 2009 – 11:07 e m

Moa - Vilken fin bild!! 😀
Gillar färgerna i den :)
Fin blogg också! :)oktober 31, 2009 – 11:16 e m

Emma - Wow, du är fett grym på foto!!!! 😀oktober 31, 2009 – 11:31 e m

matilda - Oj vilka underbara bilder du har! Skitsnygga, kolla gärna in min blogg och ge mig lite tips, inspiration och ideer så att jag kan utveckla den, det kan vara om precis vad som hellst förutom designen fö jag ska riktigt snart byta till blogg.se och då byts en dal grejer ut. Gillar iaf också fotografering så det var drför jag bestämde mig för att klicka på din spotlight och skriva några rader til dig 😉 ha en bra dag, eller kväll 😉oktober 31, 2009 – 11:32 e m

stine - pokerfru & mamma till Wiggo - vilka fina foton du tar!!!november 1, 2009 – 9:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*