Höstens sista färger??

Jag är lite bättre idag och tur är väl det. Har nämligen träffat en jättesöt tjej idag som jag har fotograferat! Alldeles snart är hon på väg till balen…där hon ska dansa resten av natten…och tappa glasskon…och finns sin drömprins! :O) Och själv ska jag bädda ner mig i soffan med mina kissar och äta och dricka något varmt och titta på lite tv! Sedan ska jag nog hinna med att visa den vackra balprinsessan för er…här…lite senare! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - spännande 😀november 7, 2009 – 8:27 e m

Lissen - Läckert med alla färgnyabser!november 8, 2009 – 6:55 e m

veronica-ifokus - Wow =)november 8, 2009 – 7:29 e m

Emelie Vendela - Så otroligt duktig du är! 😀
Hur har du fått de där färgerna? Jättefint! 😀november 9, 2009 – 6:54 e m

Anneli - Tack söta ni! Det värmer!

Emelie: Jag har mixtrat lite med kurvorna i bilden på just denna!november 9, 2009 – 8:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*