Julkalendern 22 december


Dan före dan före dopparedan….det är idag! Själv har jag granklädning kvar, har inte köpt en julklapp och inte hunnit göra julkorten än! *hmm* Men konstigt nog känner jag mig inte stressad…men det är nog för att det inte gått in i min hjärna än att julen faktiskt är här! Jag tror snön förvirrar…hur länge sen var det inte vi hade en riktigt snöig jul?? Men jag tror det löser sig…det måste det ju! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag hoppas ni är lite mera färdiga än vad jag är och att ni nu de sista dagarna kan ta det lugnt och bara njuta av stämningen, ljusen och den underbara snön!
Dagens lucka blir några grankulor på vädring! ;O))


3 svar till “Julkalendern 22 december”

 1. Hmm… färdig och färdig. Klapparna är klara(nästan iaf, köpta är dom och nästan alla är inslagna..) Jag tycker det är så mysigt med snön och njuter hellre av den ute än är inne och städar 🙂
  Och julstämning, ja det får man ju här hos dig!

  Härliga porträtt på din mamma förresten!

  God Jul!

 2. Japp, man måste damma av dom 🙂 Det var ju ett år sen sist, får granen vara ifred för katterna?

  Binx är eller rättare sagt var en liten birmapojke.
  Ha en underbar jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *