Gott Nytt År

Det är årets sista dag så jag vill passa på att tacka alla snälla söta människor som varit här och hälsat på! Och jag vill tacka för alla fina ord jag fått i kommentarer som gjort mig så otroligt glad och varm i hjärtat! Jag hoppas och önskar att ni alla återkommer även under 2010.

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag önskar också att det kommer bli ett riktigt bra fotoår för oss alla! Så jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT och helt fantastiskt 2010. Detta nya året ska vi se framemot utmaningar och ha så roligt! Eller hur? :O)) Mot nya äventyr!

KRAM på er allihop och än en gång VARMT TACK!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ingela - Gott nytt år på dig oxå!december 31, 2009 – 3:52 e m

Karolina - Önskar dig ett gott 2010 o ett fint fotoår!december 31, 2009 – 4:09 e m

Benny Ottosson - Gott Nytt År på dig också. Med hopp om ett kanonfint och givande 2010!

Hälsningar Bennydecember 31, 2009 – 4:36 e m

vexy - gott nytt år :)december 31, 2009 – 6:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*