Fototriss: Randigt


Jag hade inget randigt i mitt arkiv som jag kände för att använda så jag fick ta min kamera och ge mig ut idag!

Ibland är det svårt att se skogen för alla träd….

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Flera bidrag!

,

17 svar till “Fototriss: Randigt”

  1. Och jag som tyckte min första bild var så tråkig 🙂 och det dumma mjölkpaketet som buktade så att inte ränderna blev raka.

    Jag har just pratat högt med min skärm 🙂 hoppas du hade inspelning på i din blogg så att du hörde 😉 ”Åhhh men gud vad häftigt”, ja trädbilderna är urläckra. Den sista är min favorit, färgen gör den lite kall och läskig… Men det var ett tufft val, alla tre är superfna.

    ”Men åh vil-ken billllld!!!” var min spontana kommentar till min skärm om Bright nights. Det var nog det snyggaste jag har sett. Så… natt helt enkelt. Så klar, såna fantastiska ljuseffekter i lyktstolparna och de blå, röda, vita ”fartränderna”.

  2. Ooh… Annorlunda, fint, spännande och samtidigt lite förvirrande. Du har en konstnärlig ådra tror jag minsann 🙂
    Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *