Västervik!

I måndags åkte jag och Anneli iväg till Västervik. Detta är en fantastiskt vacker stad belägen vid kusten i Småland nära gränsen mot Östergötland. Jag har alltid känt Västervik som väldigt nära mig då jag under hela gymnasiet åkte med Västervikståget så det känns som hemma trots att jag bara varit där en gån tidigare och det var en snabbvisit! Denna dag parkerade vi i utkanten och gick stan runt! Här kommer några bilder från den dagen!  Se och njut! :O)

Efter att spenderat eftermiddagen och större delen av kvällen i stan, promenerande, fotograferande och ätande riktig god mat så var vårt nästa mål att ta oss till själva kusten. Klippor var en önskedröm men det visade sig vara svårare att hitta än vi trott! Och mörkret närmade sig med stormsteg! Vi blev hänvisade åt ett håll men det visade sig vara inte så bra för oss för vi hamnade i industridelen av Västervik men denna bild är tagen därifrån.

Sedan vände vi helt om och hoppades att vi skulle nå kusten innan mörkret helt fallit. Vi åkte ut mot och förbi Gränsö slott. Efter en bra bit tog vägen slut och där mötte vi en man som berättade att det vi sökte fanns nästan bredvid oss! Och mycket riktigt efter att ha följt en stig genom en skog…där fanns de finaste klippor. Resterande bilder är därifrån!

Jag hoppas att jag har kunnat förmedla lite av hur vackert det är där! Och tvekar ni så gör inte det. Åk till Västervik! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anneli - Jättefina bilder!! =)juli 23, 2008 – 12:22 f m

pudelflicka - Härliga bilder från Västervik.
Jag har varit där båda på sommaren och hösten.
Kram Hedvigjuli 23, 2008 – 3:57 f m

AnnaKK - Ja, du har så gott som övertygat mej! Dit bara MÅSTE jag nån gång! :-) Och det har jag sagt i åravis, men har inte kommit ett dugg närmare Västervik för det…

Menjag ser ju på dina foton att där är MINST lika vackert och mysigt som jag har föreställt mej!

Vilket fint kvällsljus det är i det tre sista bilderna. :-)juli 23, 2008 – 8:04 f m

Camilla - Vad vackert, mycket fina bilder!
Ha det bra
Camillajuli 23, 2008 – 12:12 e m

Karin A - Härliga bilder! Du har förmågan att alltid fånga så fina fäger. Gillar verkligen havsbilderna mycket. Ha det gott!juli 23, 2008 – 2:45 e m

Annikan - oooohhh… Västervik e så fint. Var där mycket i tonåren… å busade runt på strandtomten strax utanför Västervik… Å inne i Västervik oxå när jag tänker efter ;o) :o) Så härligt fina bilder Anneli!juli 23, 2008 – 11:01 e m

Anneli - Tack allihopa! Glad gör ni mig! Jag kan lova att jag ska dit flera gånger för jag gillade verkligen staden och om givningen!

KRAM och trevlig dag!juli 24, 2008 – 4:28 e m

» Blog Archive » Västervik…och en vän - […] Förra gången jag var i Västervik fotograferade jag bara S:t Petri kyrka från utsidan men denna gång gick vi in och den var jättevacker inuti. Och fridfull! Som kyrkor ska vara. […]augusti 9, 2008 – 10:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*