Jag önskar er…..


…en underbar Alla Hjärtans Dag! Och glöm inte att det är det! ALLA hjärtans dag! Glöm det kommersiella och koncentrera er på kärleken…till vänner, familj, nära & kära! Själv har jag en väääldigt kärleksfull Vippa som ligger på min arm i skrivande stund! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

KRAM på er!!

, ,

9 svar till “Jag önskar er…..”

  1. Ingela: Ja det har varit en bra dag idag med fint väder, en åktur och massor med kramar och pussar! :O))

    Helena: Vad roligt att du gillar bilden men jag är jätteledsen att jag lurat dig och förmodligen alla andra! Detta är Tufsen som är på bilden men det är inte lätt att skilja på…särskilt inte när jag är där och bråkar med bilderna! ;O))

    Kram på er båda!

  2. svar: Jo det var ju synd, men jag kan säga att det kommer fler chanser! 😉
    Åldern är inte direkt viktig, men den kan vara intressant att veta. Man kanske ser en av de deltagande bilderna, och sen dyker frågan säkert upp för många, hur gammal är han eller hon som tagit den? Det är mest därför jag tar med ålder. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *