Bellamöte

Idag har jag mitt sista styrelsemöte med Bella och det tycker jag är jättetråkigt men andra vill in och då är det bara att acceptera! Huvudsaken det blir en bra styrelse och det hoppas jag verkligen! Tjejerna är i vilket fall som helst här i Linköping för i morgon ska vi ha årsmöte och det ska bli intressant..och trevligt! För är det något bellor är så är det trevliga! :O))) En trevlig kväll ikväll och i morgon hoppas jag bli ännu trevligare! :O)) 

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Nu ska jag minsann sova lite innan det är dags för morgondagens aktiviteter!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jörgen - Sov så gott :-)
Och hoppas att alla Bellorna får det riktigt trevligt :-)

Kramfebruari 27, 2010 – 12:59 f m

LissenTo - Det låter som en trevlig Bellahelg. Med mer roliga aktiviteter idag.

Bakom tulpanenerna hade jag en virkad pläd som bakgrund.februari 27, 2010 – 10:59 f m

ulrica - Vilka underbara bilder ifrån er kväll :). Jag kan tänka mig att ni haft jätteskoj!! Vad tråkigt om du inte blev kvar i styrelsen om du själv ville det :(.. men kul måste jag säga om det finns så många nya i föreningen som vill vara med i styrelsen nu, det var ju inte alltför lätt tidigare att hitta styrelsemedlemmar..

KRAM på digfebruari 27, 2010 – 5:33 e m

george@minimalistics - Translation leaves me non-the-wiser! But I really like the top picture from this amusing set of images – it has such a comic book feeling in the colours. Great fun.februari 27, 2010 – 10:33 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*