Snöflingor yr igen

I natt har det snöat igen! När jag gick och lade mig var det alldeles vitt i luften av yrande små söta flingor!  Jag blev faktiskt väldigt förvånad för jag tänker mig vår nu och trodde inte det skulle snöa mer! Men i morse när jag vaknade var det ett vitt täcke över världen igen med nysnö!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag älskar fortfarande när det snöar för flingorna som yr i luften och luften som blir av det är superhärligt! :O) Men liiiite önskar jag att nederbörden vore regn! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ulrica - Det är märkligt.. om jag skulle ta en likadan bild skulle jag kasta den i papperskorgen, men så tar du en sån och den blir succé.. orättvist att du har en sån gåva :).

Men men.. jag ser allt fram emot den dag jag får komma ner och suga ur dig lite hemligheter :))).

KRAM Ulricamars 17, 2010 – 3:13 e m

Pia - Haha, ja det var samma sak här :)mars 17, 2010 – 4:20 e m

Liisa - Hej!

Tack tack för kommentaren:)

Själv är man urbota less på snön=P Vitt vitt överallt.

Själv har man svårt att fånga med snön i bilderna, så som du gjort på bilden ovanför:) *fin fint*mars 17, 2010 – 7:24 e m

hemmabloggaren - Jag blir galen asså, jag vill ha sol och takdropp NU!mars 18, 2010 – 8:07 f m

Helena Kulle - OJ! Ännu mer snö, här nere har vi haft över p plus idag och det gillar jag :) Nä är långkalsonger och underställ lagda har inte ens mysse när jag cyklar till jobbet på dagarna längre :)
Ha en härlig helg.
Helenamars 18, 2010 – 10:29 e m

Anita - Mmm … en vacker bild även om jag är trött på snö. Tänk att till och med du vill att det ska vara regn istället för snö. Ja idag regnar det hos oss och det tar på snötäcket men det är ändå massor av snö kvar. Undrar om det blir någon vår i år eller om sommaren kommer direkt.mars 19, 2010 – 3:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*