Vippan är hemma nu! :O))

Trött som en tok var hon redan när jag träffade henne för några timmar sedan! Direkt jag tog upp henne hängde hon som en trasdocka i mina armar och slöt sina ögon! I bilen hem har hon sovit hela vägen och nu har hon ätit och kommer med all säkerhet lägga sig snart igen! Hon är för underbar min Vippis och jag har verkligen saknat henne! Tufsen också även ifall hon inte riktigt hänger med på vad Vippan luktar för något! Jag antar att hon känner handoften…själv känner jag bara parfymdoften från pojkvännens matte! ;O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Det är så skönt att ha henne hemma så nu ska jag sätta mig och krama om henne! Och försöka intala hennes mage om att det ska växa något där! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helena Kulle - Åhhh vad fin bild :)
Klart hon är trött, har väl varit några fartfyllda dagar 😉 Vara på ett sånt läger kan ju ta musten ur den bästa.
Ha en mysig söndag.
/Helenamars 7, 2010 – 1:17 f m

Ulrica - Aaa vad hon är vacker. Hoppas verkligen det växer något i hennes mage :)mars 7, 2010 – 7:36 e m

Gosia Jurasz - beautiful !!!mars 8, 2010 – 6:51 e m

jesper - Riktigt snyggt katt-porträtt!:)mars 9, 2010 – 6:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*