Fototriss: I bakgrunden


Vill också passa på att tacka Helena Friberg, som helt otröttligt finner nya roliga utmaningar och teman för oss varje vecka! Helt otroligt och personligen är jag jätteglad och tacksam för detta! Du Helena, förgyller min (och säkert många andras) söndag! :O))) Kram på dig!!

Dessa bilder är tagna idag

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Fototriss

,

26 svar till “Fototriss: I bakgrunden”

 1. Dina bilder är ju strålande vackra, gillar dom mättade vackra höstfärgerna, skärpedjupet är otroligt läckert! Färgerna i dina tre bilder passar otroligt fint ihop, till en enda stor bild. Alltid lika kul att komma in hos dej och så dina fina bilder, du är väldigt duktig!
  KRAM

 2. Fantastiskt vackra bilder med otroligt sköna färger. Behagligt att titta på. Skulle inte ha nåt emot att förstora, rama in och hänga hela trissen på väggen.

 3. Oj, har du tagit fotona idag??
  Ser så grönt och vårigt ut….
  Härligt och snyggt fotat!!
  Här har vi säkerligen 50 cm snö kvar…
  plumsade ut till stugan igår och fick mig ett rejält träningspass!
  =)

 4. Men oj så fina ord! Tack snälla du, nu blev jag riktigt glad!! Det är ju inte alltid så lätt att hitta på teman (den här veckan jag ju ta hjälp av sambon) och ibland börjar jag tröttna lite på att driva Triss-skeppet framåt varje vecka, men det är när jag får sån här underbar feed back som det blir roligt igen!
  Kram, kram, kram!

 5. Så artistiska foton du tar, så speciella och vackra. Jag beundrar din stil.
  Ang min brobild – det var tyvärr vindrutan på min kusins bil som var smutsig. Kunde ha photoshoppat bort det, men orkade inte i natt.

 6. Bakgrunden hos dig är som konstverk i sig.. härlig triss som vanligt och visst är det så kul med mångfalden.. se hur alla tolkar sina teman:) Ha de gott Annelie..

 7. Dina bilder tycker jag är goda skäl till folk att skaffa sig ett makroobjektiv. Ljuvliga färger och skön bokeh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *