Tips: Fantastisk bröllopsfotograf

Jag frågade en gång här i bloggen efter tips på fantastiska fotobloggar! Jag fick massor av tips som ni kan läsa om här. Tack för alla tips! Det var en hel del fina bloggar! Nu tänkte jag starta en ny kategori här och tipsa om mina favoriter som jag har och även förklara vad det är som gör att de är så bra enligt mig!

 Jag börjar med en av Sveriges enligt mig bästa bröllopsfotografer som finns i Stockholm och som heter Linda! Hennes sida heter Lindísima 

Lindísima - Fotograf Linda Broström Cabrera 

Hennes bilder är ofta färgstarka vilket jag älskar! Dessutom gör hon fantastiska svartvita bilder vilket få människor behärskar men denna kvinna gör det underbart! Hennes sätt att se och hennes sätt att bildredigera gör att jag fastnar hos henne och vill se mer och mer! Hon gör ganska enkla bilder, faller inte för modetrender utan kör det som är hon och gör det på ett fantastiskt sätt! Hon har alldeles nyss gjort om sin hemsida och blogg så hennes bilder är betydligt större som gör att hennes vackra biler kommer mera till sin rätt och det gör att jag kommer hälsa på henne varje dag hädanefter! Dessutom har hon en snygg hemsida och blogg nu som även där visar att hon är personlig istället för att göra som alla andra gör!

Så ta en titt på hennes nya sida och njut av fantastiska bilder!! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AntonYmer - Bilder i världsklass kanske. Men publicerar man inte RSS så tappar man många tittare. Det går inte att följa mer än ett fåtal bloggar manuellt.april 7, 2010 – 2:26 e m

Linruz - Tack för tipset. Ska kika in.
Kram Linaapril 7, 2010 – 6:26 e m

Lindísima - Tack snälla Anneli, vad glad jag blir! Jag såg just det här inlägget och har ett leende på läpparna nu :-)!

Anton, jag har RSS på min blogg! Ger inte din RSS-ikonon i webbläsaren info om det?april 9, 2010 – 10:30 f m

Daniel Norin - Håller med! hon tar fantastiska bilder.april 10, 2010 – 5:05 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*