I måndags åkte jag och Anneli iväg till Västervik. Detta är en fantastiskt vacker stad belägen vid kusten i Småland nära gränsen mot Östergötland. Jag har alltid känt Västervik som väldigt nära mig då jag under hela gymnasiet åkte med Västervikståget så det känns som hemma trots att jag bara varit där en gån tidigare och det var en snabbvisit! Denna dag parkerade vi i utkanten och gick stan runt! Här kommer några bilder från den dagen!  Se och njut! :O)
 width= width= width= width= width=

Efter att spenderat eftermiddagen och större delen av kvällen i stan, promenerande, fotograferande och ätande riktig god mat så var vårt nästa mål att ta oss till själva kusten. Klippor var en önskedröm men det visade sig vara svårare att hitta än vi trott! Och mörkret närmade sig med stormsteg! Vi blev hänvisade åt ett håll men det visade sig vara inte så bra för oss för vi hamnade i industridelen av Västervik men denna bild är tagen därifrån.
 width=

Sedan vände vi helt om och hoppades att vi skulle nå kusten innan mörkret helt fallit. Vi åkte ut mot och förbi Gränsö slott. Efter en bra bit tog vägen slut och där mötte vi en man som berättade att det vi sökte fanns nästan bredvid oss! Och mycket riktigt efter att ha följt en stig genom en skog…där fanns de finaste klippor. Resterande bilder är därifrån!
 width=
 width=
 width=

Jag hoppas att jag har kunnat förmedla lite av hur vackert det är där! Och tvekar ni så gör inte det. Åk till Västervik! :O))

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök