Tänkarpromenad i hösten

Igår tog jag mitt block och min penna…kameran över axeln och gick ut på tänkarpromenad igen! Mycket som snurrar i huvudet och jag har kommit på att det är väldigt bra att ha något att skriva ner sina tankar på för det är aldrig så goda och välformulerade tankar som mitt ute i skogen! :O)

 width=

Jag tog mig denna gång till havet!! Eller ja… vi har ju inget  hav här men väl en vacker insjö vid namn Rengen! Där satte jag mig på en av klipporna och bara njöt! Dock inte så länge för det var svinkallt! Jag tänkte inte så logiskt innan jag gav mig av trots att jag visste var målet skulle bli så jag fick packa ihop mina saker ganska så fort och pallra mig hemåt igen.. Men lite tid fick jag att gå igenom den dagens händelser och livet i stort och ni vet…världsproblem som ska lösas! ;O)

 width=

Jag hoppas ni inte har tröttnat på mina höstbilder! Jag bara älskar hösten och jag tror inte detta är sista bilden på denna vackra årstid! Men jag känner mig liiite tjatig här! ;O)

Jag önskar er alla en underbar fredag! Själv ska jag strax sätta mig i bilen till Stockholm för att träffa en ny vän! Ser framemot detta jättemycket och kanske följer denna vän med hem sedan! ;O)))

 

KRAM på er!

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök