Tips på fina fotobloggar tack! :O))

Jag letar som en galning efter fina fotobloggar att inspireras över och ifrån! Men i detta hav av bloggar som finns så är det jättesvårt att hitta guldkornen! Jag är helt övertygad om att det finns riktiga guldbloggar därute som jag missat så nu uppmanar jag er att visa upp dem för mig!

För att jag riktigt ska trivas i en fotoblogg vill jag att det så klart ska vara underbara bilder. Men det är också viktigt med ganska frekvent uppdatering och helst stora bilder! Om det inte är stora bilder så krävs det ännu mer av själva bilderna så att säga…så bara för att det är små bilder så innebär det inte helt stopp! Det spelar ingen roll om det är svenska eller utländska bloggar…det viktiga är kvaliteten!

Ett tips jag ger såhär på direkten är en tjej jag hittade för inte alls så länge sedan! Annas blogg  innehåller otroligt fina bilder. Dessutom perfekt storlek på bilderna så man kan njuta ordentligt och en fin blogg överhuvudtaget! Jag rekommenderar denna varmt!

Så kom igen nu med era favoritfotobloggar…. Jag behöver inspireras! :O)))))

I want to be inpired so I’m trying to find someone who’s work will amaze me! Please…if you know any photoblog that I can get that feeling from…please…do tell me!!

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök