Det var ett bra tag sedan det blev uppdaterat härinne och det beror på datorlöshet! Nu har jag äntligen fått dator igen men dessvärre får jag inte igång mina bildredigeringsprogram så allt är långt ifrån ”back to normal” igen. Denna bild har jag skapat i andra program som inte alls känns bekväma så jag känner mig inte nöjd med bildens utseende. Ser den verkligen ut som en bild från mig? Är det min touch på den eller ser den grådaskig och tråkig ut? Jag vet inte! :O( Om ni ser något får ni gärna säga till!

Jag har och haft massor att göra till jul och jag är helt sönderstressad för att jag inte får igång programmen och får allt att flyta igen! Varför ska sånt här hända i tider när det verkligen inte får hända! :O(

 width=

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering och för bilder som inte blir visade! FASEN att jul är redan nästa vecka! Önskar att det vore 1 dec så jag hann allt jag måste innan det är försent! Nu vet jag ju att tiden går och att förmodligen allt blir löst förr eller senare…vet bara inte hur och det är knäckande! Men….förhoppningsvis sitter jag i maj (i alla fall) och fyller på datorn med bilder som är likadant skapade som tidigare och stressen är långt borta! Ser framemot det! :O)

Än en gång…FÖRLÅT!

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök