Sommarfärger & gråa tankar

Det är få som är kvar av er som så vänligt hälsade på i min blogg förut! Jag är så tacksam för er som är kvar! För utan er finns det ingen anledning att blogga egentligen. Eller? För vem bloggar man? Jag bloggar för min egen del men om ingen ser, tycker och känner så är det ganska meningslöst i längden! Jag har till och med funderat på att lägga ner. Det har aldrig hänt förut! Men det har skett en så drastisk minskning med besökare i min blogg så jag känner att något gör jag uppenbarligen fel! Jag vet att min blogg oftast bara har bilder i inläggen men det är också en fotoblogg. Det är en sån blogg som jag skulle uppskatta. Jag gillar bilder. Jag har en favoritblogg som tar fantastiska bilder och som skriver långa texter varje gång och texterna är fyndigt skrivna men jag har aldrig tid att läsa all denna text men jag vill ändå besöka bloggen och njuta av bilderna! Men, när jag vill kommentera känner jag skuld för att jag inte läst texten och då vågar jag inte lämna spår efter mig. Jag tänker att jag får återkomma och läsa texten en annan dag och då lämna ett spår! Och så går dagarna och denna underbara person med sin underbara blogg får inga kommentarer av mig!

Så vill jag inte ha det här! Och jag vill inte heller skriva massor med strunttext bara för att fylla ut inläggen med annat än bild. Jag älskar när ni kommenterar mina inlägg…ni är så underbara och det gör mig så gott att läsa alla fina ord och beröm ni ger mig! Jag är tacksam över er som är här och hälsar på utan att lämna spår efter er. Bara att ni tar er tid att klicka er in på min blogg är mycket värt!

Alla ni som prenumerar på min blogg är jag också jätteglad för!! Tänk att det är så många som har valt att följa mig och min lilla blogg! Kanske, för alla  er, borde jag inte sluta. Det finns ju ett intresse även ifall ni alla inte hälsar på varje gång jag uppdaterar!

 width=

Och jag vet vad jag får för svar när jag frågar om vad jag ska göra annorlunda! Men jag tar chansen igen. Har ni några tips på vad som kan öka intresset för denna blogg? Vad jag ska göra annorlunda för att flera ska vilja titta in? För att flera ska bli intresserade så de vill prenumerera på min blogg?

Allt tas tacksamt emot, allt kommer övervägas noga och jag lovar att försöka följa era råd! Om jag kan! :O)

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök