Jag vet att det är många därute av er som fotograferar men hur många av er har era bilder på väggarna? Hur många har bilderna någon annanstans än i datorn? Det är så lätt med den digitaliserade tekniken att fotografera, att skapa, och det är så lätt att spara bilder på diverse hårddiskar, skivor, USB eller allt vad som finns! Men att ha bilderna i handen är en särskild känsla och den kan ingen ta ifrån en! Att kunna hålla sina bilder i handen och bläddra bland dem! Och det är så otroligt lätt och dessutom mycket hållbarare att ha dem på olika ställen!

Nu finns det så många olika sätt att få sina bilder på. Det finns vanligt fotopapper, fine artpapper, aluminiumtavlor, och så klart min favorit: Canvasen! Canvasen passar de flesta bilder och det blir så snyggt! Lätt att hänga dessutom. Och så klart finns fotoböcker av alla de slag!

Jag erkänner! Jag är dålig på detta också! Visst, jag har en handfull med böcker och jag har ett rum fullt med porträttbilder på väggarna för inspiration. Men som konst, har jag inte satt upp något förrän nyssligen. Här på bild ser ni tre av mina bilder som sitter på min sovrumsvägg. Detta har blivit min favoritvägg i lägenheten. Jag älskar dessa bilder. Tycker de harmoniserar så fint ihop. Både med varandra och den rosa väggen! Jag älskar ramarna (som ärligt talat är skitramar) men de ramar så fint in mina bilder! Jag blir glad och oerhört stolt över mina bilder på väggen!

Självklart finns mina bilder att köpa om ni är intresserade! Om ni känner att ni inte har något eget, eller om ni vill ha något extra exklusivt, så är jag säker på att ni inte kommer ångra er om ni beställer en tavla härifrån. I princip alla bilder jag har här går att få i vilket format och material som önskas!

Så fram för mera bilder på väggarna. Stora, härliga, färggranna, udda bilder som ger glädje och lycka!

tisdagstema_sovrummet

Tisdagstema

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök