Fotoinspiration: Höstanemoner i olika skepnader

Hur gör man för att få fotoinspiration? Att ge sig själv en fotouppgift är ett perfekt sätt att utveckla sig på och samtidigt få inspiration och utmana sina invanda mönster. Uppgiften kan vara att välja en speciell blomma och försöka få så många olika kompositioner som möjligt. Det kan vara att man väljer ett begränsat område som man försöker hitta fem olika bilder från olika vinklar. Kanske olika höjder så som marknivå, ögonnivå och fågelnivå. Olika perspektiv helt enkelt. Välj ut olika färger och former.

Det finns flera sätt man kan utmana sig själv på för att utvecklas och hitta inspiration. Denna gång valde jag den vackra Höstanemonen och bestämde mig för att göra lite olika utsnitt och kompositioner och här är resultatet. Höstanemoner är så fina. Spröda, eleganta, vackra, distinkta, rosiga, och svävande. Hur får man fram det i bilderna?

Vad tycker ni? Vilken är din favorit? Ger ni er själva olika utmaningar och i så fall vad?

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

2 svar

  1. Höstanemoner är en underbar blomma! Så vackra bilder på den! Jag tycker om alla bilderna. Kanske att den första ändå blir min favorit, den är helt ljuvlig i kompositionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök