Min vardag/Hemma

Ordlös Onsdag & Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Annelie - Åh Gud vilka söta katter och vilka ögon!
Underbara bild och dessa katter vill jag ha!januari 19, 2011 – 5:22 f m

Carpe Diem - Hujedamej så vackra de är dina missar. Fint inslag i vardagen med husdjur. Jag har en misse, Tuss, med Russian Blue ”inslag”.januari 19, 2011 – 6:03 f m

Helena Kulle - Åh, vilka sötisar :)
KRAM
//Helena & Timonjanuari 19, 2011 – 8:32 f m

The one and only Nettan - Oj vilka ståtliga katter. Man fastnar verkligen i blicken. / Nettanjanuari 19, 2011 – 9:19 f m

Elisabeth - Tror jag har skrivit det tidigare, men de har otroliga ögon. så intensivt blå. Ha dé!januari 19, 2011 – 9:35 f m

becca - Så söta katterjanuari 19, 2011 – 9:58 f m

LissenTo - Jag smälter för dom blickarna!
Blåare än himlen och havet.

Vilken fin bild, wow.

Ha en skön onsdag. //Kram Lissenjanuari 19, 2011 – 10:04 f m

Andreas - Svar: Tack så mycket. Det är ofta dimma och härligt ljus där vid vattnet, blir så fint! :)januari 19, 2011 – 10:28 f m

SoF - Toppenskärpa/bild!

Ha det gott Anneli.januari 19, 2011 – 11:54 f m

Pialotta - Underbaraste fotot idag:) Ha de.. gott.januari 19, 2011 – 12:04 e m

Rantamor-På näthinnan - Men oj oj så vackra och vilka ögon, föll för dom direkt, och vem skulle inte göra det.
Förstår att dom förgyller din vardag hemma.januari 19, 2011 – 12:35 e m

Anni - Tänk att mötas av dessa blåa ögon varje dag – att du inte drunknar!januari 19, 2011 – 12:59 e m

Lisa - De är så ljuvligt vackra dina katter!!januari 19, 2011 – 1:11 e m

ormbunke - Det syns att de söta missarna är vana vid posering. Ha de gott. Anitajanuari 19, 2011 – 1:35 e m

Bernhardina - Så vackra katter! 😮 ♥
Jättemysig blogg du har också! Du verkar som en helskön person! 😀januari 19, 2011 – 2:08 e m

Maria - Hej Anneli
Lite sent så vill jag önska dig god fortsättning på det nya året :)
Då det var länge sedan jag var här så är det många nya fotografier jag får njuta av denna gång.

Ha det riktigt gott, kram Mariajanuari 19, 2011 – 2:54 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Ååh så vackra de är!

Får jag lov att fråga vad du anser om inne- vs. utekatter? Jag har mina inne och jag antar att du också har det, eller har jag fel där? =)januari 19, 2011 – 4:25 e m

becca - Svar: Tackar så jätte mycket :)januari 19, 2011 – 5:38 e m

Anita - Så underbara dom är! Så lika med sina blå ögon men ändå så olika. En fantastisk bild!januari 19, 2011 – 7:05 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - sv; Jag tycker precis som du i allt det du skrev, kunde inte sagt det bättre själv! Anledningen att jag frågade var för att jag idag gick in på PETAS fb-sida där de diskuterade detta fenomen med att operera bort katters klor (som de tydligen gör i USA! usch!) och då var det några i tråden där som jämförde detta med att ha sina katter inomhus. Att man är lika stor idiot om man opererar bort kattens klor som man är om man har innekatt. Att man inte ska tro att ens katt älskar en eller skulle välja sin husse och matte om de visste att de kunde vara utekatter hos någon annan. Det som var mest skrämmande var att nästan alla (jag läste kanske 30 kommentarer) höll med, det var endast 2 som hade sina katter inne och tyckte man var dum om man hade de ute och dessa blev direkt påhoppade som idioter. De skrev även att de hellre ville att deras katter skulle dö lyckliga (ex. påkörda) än leva långa liv olyckliga inne. De skrev även att hålla katter inne är lika grymt som att kossorna står inne i ladugården hela deras liv.

Jag blir alltid så ledsen och fundersam när jag läser sånt här, särskilt när jag läser det på en djurrättssida (vet att de på Djurens rätt tycker likadant) så ville väl bara höra från någon som har samma åsikt som jag :)

Tycker liksom att det är så konstigt att en djurrättsorganisation tycker det är bättre att vi har en massa lösspringande katter som blir dräktiga (för de ska ju inte tro att alla som släpper ut sina katter kastrerar de!) än att vi har välmående och trygga katter inomhus som får en massa kärlek. Det konstiga (eller kanske inte konstiga då) är ju att ha utekatt ofta hänger ihop med att man inte bryr sig så mkt om sina katter, inte ger de den bästa maten, inte går till veterinären, inte kelar med de osv.. medan vi som har innekatt tar hand om våra katter på ett helt annat sätt. Iaf så är det så med de flesta (inte alla) kattägare jag känner. Att de som är riktiga djurvänner är även de som har sin katt inne. Borde inte det betyda något tycker man?

Som vanligt när jag skriver om djur och djurrätt så blir det alldeles för långt.. hoppas du orkade läsa 😀 önskar jag kunde skriva detta på PETAs sida också, men kan inte formulera detta på engelska hihi. kram! :)januari 19, 2011 – 7:11 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Haha oj, nu ser jag hur lång kommentaren blev :Ojanuari 19, 2011 – 7:12 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - En fråga förresten.. hur ”gör” du när du har dina lösa? Önskar att mina också kunde få slippa kopplet ute men jag vågar inte, är så rädd att de ska springa iväg..januari 19, 2011 – 7:18 e m

Agneta - Vilka fina katter! Otrolig färg på ögonen. Visst är det skönt att komma hem till sådana mjukisar.januari 19, 2011 – 7:42 e m

Ullis - Åh, vilka underbara katter! :)januari 19, 2011 – 10:09 e m

Nathalie - Åååååh vilka mysproppar!januari 19, 2011 – 10:22 e m

Louise (fotoblogg) - Så söta! :)januari 19, 2011 – 11:32 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Nej jag förstår inte heller. Visst, det kanske inte är naturligt för katten att vara inne, men det är knappast naturligt för de att vara ute i dagens samhälle heller. Dessutom har man ju hundar inne, vad är skillnaden liksom?

Här är länken: http://www.facebook.com/officialpeta/posts/179304672109830 Nu var det ju inte de på PETA som skrev alla de där sakerna (även om de säkerligen är av den åsikten), utan det var ju folk som kommenterat. Hoppas du hittar bland alla 300 kommentarer, vet inte hur många av de som handlar om innekatter, jag läste som sagt bara runt 30 av de.

Okej, ja att släppa mina utan koppel är ju inte att tänka på. Vi bor i lägenhet så här är det ju tätbebyggt område och även våra familjer bor i villaområden. Känner ingen på landet tyvärr :( Min dröm är ett hus med stor trädgård som jag kan hägna in så de kan få vara lösa där =)

kram kramjanuari 19, 2011 – 11:36 e m

Evelina - Otroligt mycket vackra bilder!januari 20, 2011 – 12:50 e m

Birgitta - Åh vilka underbara varelser du har hemma hos dig! Förtjusande :)
Har för mig att jag läst att den ene inte ville bli fotograferad – är det den till höger?
Vackra masker – jag är så svag för maskade katter :)januari 25, 2011 – 10:34 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*