Eldiga Frida!


Tre helt olika bilder från samma tillfälle med min otroligt söta och underbara brorsdotter! :O))

,

10 svar till “Eldiga Frida!”

 1. Fina bilder 🙂

  Nr 3 blir min favorit, kanske en aaaning för mycket vinjettering, men älskar hennes ansiktsutryck i den. Lite Greta Garbo över den bilden 🙂
  Har du provat den i svartvitt? Tror den skulle göra sig bra i det.

  Hälsa från mig, att hon passar i rött hår 🙂

 2. Jörgen: Tack för dina åsikter! Jag håller med om att det är lite för mycket vinjettering i den…på höger sida! Men när jag sitter med ett hundratal bilder så blir vissa redigerade i slentrian och då blir det så ibland! Jag kan lova dig att Frida är nog inne här själv och läser så hon har nog sett att du tycker om hennes röda hår! Men för säkerhets skull lovar jag att berätta! :O))

  Sara & Vera: Tack! Ni gör mig så glad! :O))

  Malin: Ja men visst är det! Riktigt nöjd att jag fick till det denna höst! :O))

  Ingrid: Visst är hon! :O))

  Kram på er allihop och varmt tack för besöket!

 3. 3 an var grymt bra instämmer med föregående..Fina färger och de röda håret gör sig perfekt med den andra färgerna..
  Du har fångat ögonblicket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *