Övergivet blir nytt

I Linköping har vi ingen snygg graffitti! I alla fall inte som är tillgänglig för någonting! Men så…förra året så slog vår kommun till och lät en hel övergiven byggnadslänga stå till förfogande för alla som ville graffitta och det blev superläckert! Många gånger gjordes det om så det var ett välinvesterat område för de som gillar att måla konst på väggar! Men….i år kom släggan! Ett tag såg det ut som de i alla fall skulle spara en vägg men nä….nu finns inget av huset kvar! Nu ska det byggas något annat där…tror det ska bli lägenheter! Varför kan man inte som stad satsa på lite mer okonventionella kulturföreteelser för den graffittin och det området var konst!! Ärligt talat…(för jag är lite sur på Lk som inte har någon graffittiplats) så hoppas jag att dessa målande konstnärer kommer fortsätta måla när det nya huset/husen är på plats!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Fröken Christina - Snygg graffiti och det är faktiskt inte så vanligt.augusti 20, 2013 – 3:39 f m

Leena - Synd att riva graffitiväggarna. Det kommer att målas på andra väggar istället, och där passar det inte lika bra.augusti 20, 2013 – 5:21 f m

Violen på Brandholmen - Ja, det är synd när sådana möjligheter försvinner! Jag ser ju här hos oss hur populär vår 60 meter långa graffitivägg är, hur ungdomar och även lite äldre personer lägger ner stor möda för att visa upp sin konst!augusti 20, 2013 – 7:14 f m

Annika - Graffitti på rätt plats uppskattar jag. Men jag gillar inte när det ska målas här och där som förstörelse eller för att visa sitt missnöje.augusti 20, 2013 – 7:53 f m

Mias Mix - Ja det skulle finnas mycket mer ”lagliga” graffitiväggar där dessa konstnärer kunde hålla hus! Behövs i alla städer o samhällen!augusti 20, 2013 – 8:32 f m

B i r g i t t a - Vissa städer har ”garffitifestivaler” vilket är kul att uppleva. Jag vet att man är lite kluven för forskning visar tydligen att om man tillåter graffiti på vissa platser så breder den ut sig mer runt omkring också. Griffitiklottret där det inte hör hemma är förfärligt tycker jag!!augusti 20, 2013 – 9:55 f m

Klimakteriehäxan - Wow vilken färgexplosion! Graffiti funkar på vissa ställen, fast verkligen inte överallt!augusti 20, 2013 – 3:41 e m

Pysselfarmor - Det här var snyggt! Ja man blir förvånad över att man inte tänker litet längre än näsan räcker 😉 att graffitimålarna ger sig på andra inte så bra ställen. Sätt upp en plan/betongfundament på lämpliga platser för då ”styr man” ju målarna avsedd plats.augusti 20, 2013 – 6:18 e m

Neha - Åh, älskar grafitti:Daugusti 20, 2013 – 7:58 e m

Marja - Jag tycker för det mesta om graffiti… den här är ju verkligen fin. Synd att inställningen till den konstarten är så negativ.augusti 20, 2013 – 11:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*