Min dag!


Japp, idag är det den 26 januari och det är dagen jag föddes, för några år sedan, och några till. Dagen har varit trevlig och min bror med familj och mamma har varit och hälsat på och firat mig och här ser ni bilder från dagen! Jag fick den finaste godispåse (vet inte hur jag ska komma åt godiset för det är för fint för att öppna), och en jättefin ugnsform i keramik. Och nu tänker ni som känner mig att blått är inte den bästa färgen för mig…det borde ha varit gult! Men se, de förekom mig och berättade att bror min tyckte att det skulle bryta fint av mot det gula med en blå skål och visst har han rätt! Serien heter ”Gerbera” och jag har varit inne på deras hemsida och tittat och OJ vad snyggt den serien var. Och så otroligt många läckra färger!!! Limegrönt, mossmilitärgrönt, rosa, lila, orange och JA!!! Självklart gult! Såå vackert!! Jag vill ha ALLT!! Och i alla färger!! Tallrikarna kostade (om jag såg rätt) nästan 600 :- styck så det finns inte en chans i världen att köpa men det skulle vara riktigt fint! 🙂 Sist i bildspelet visar jag bilder på min nya matta som jag fått av mamma och hur den provliggs och godkänns av mina älskade kissar! <3

För att se bilderna trycker ni en gång på antingen bilden på mig, eller på någon av rutorna nedanför och då ska bilden hoppa upp i en lightbox och där kan ni bläddra er i genom bilderna! 🙂

Det är första gången jag visar bilder på detta sättet så är det några problem får ni höra av er! Och har ni åsikter om det får ni också höra av er! Jag vill att mina bilder ska vara nummer ett men tänkte också att när det är många bilder kan detta vara ett bra sätt att visa dem på! Vad tycker ni?

, ,

9 svar till “Min dag!”

  1. Har ju redan sagt grattis på Facebook men sånt kan man aldrig få för mycket av så stort Grattis igen! Toppenfina bilder från din dag och visst funkar det bra att visa upp dom på det här sättet. Gillar den där keramikserien jag med. Ser så rustik och fin ut och din bror gjorde helt rätt. Blev jättefint med kontrasten med alla frukterna.
    Ha en fin dag!

  2. Härligt att din dag var så bra! 😀 och kul med en ny matta! Den är ju likadan som min, fast min är beige 🙂 kolla inlägget med Elissa, som du kommenterade för ett tag sedan 😀

  3. A wonderful shot…

    My final comment, for a while Anneli, because as I’ve explained on my last post, for the next few months I’ll be working on a book project, which will occupy most of my time. So sadly most of my social networking will have to be put to one side.

    With kind regards…George

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *