Julkalendern 20 december


Idag har jag bakat lussebullar och gått promenad i geggamojan som finns här! Kommer det snö till jul eller gör det inte? Jag tror inte alls på det men jag har från en säker källa hört att det ska det…fast det var förvissor högre upp i landet men jag hoppas att hans spådom räcker för åtminstone Linköping och närområdet här! :O))

Sedan ikväll har jag suttit och redigerat kattbilder. Jag var och fotograferade 6 kattungar i torsdags och här kommer ytterligare en bild från den sessionen! En blåpadda även denna gång!

Jag önskar er alla en underbar fjärde Advent!


8 svar till “Julkalendern 20 december”

  1. Den goa lilla katten vill jag krama om. En underbar bild.

    Så det har varit lussebak för dig. När det gäller vädret så kan jag tala om att det faktiskt är klart och minusgrader här just nu. Inga snömoln i sikte alltså men ändå lite snudd på frost. Hoppas som du att spådomen sträcker sig lite söderut. Tänk om stora vita flingor kunde falla på julafton.

    Ha en riktigt fin 4:e advent du också!

    Kram Anita

  2. Vilken lite cooling!! Han ser verkligen helt underbar ut…stört skön liten lirare!

    Du är grym Anneli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *