Flugans rike


Tänk vilken härlig värld en liten fluga lever i! Deras gigantiska träd är blommorna och det är under blombladen de söker skydd för regnet. Det är också i blommorna de får mat och allt detta i en ljuvlig kakafoni av härliga färger!

Tisdagstema

, ,

11 svar till “Flugans rike”

  1. Underbara bilder! Du är verkligen en mästare när det gäller stämning och färger, och på nära håll. Mäkta imponerad.

  2. Dina bilder är magiska, jag skulle tro att det är någon sorts lilja. Flugor gör ingen förnär, de är mindre än elaka getingar och större än mygg och knott, alldeles lagom faktiskt om man gillar surrande saker..

  3. Jag tycker ju flugor är äckliga djur, men ihop med en vacker blomma så blir det ju vackert.. På bild iaf =)

    Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *