Trädet

Jag gillar ensamma träd på ett fält och har närt en dröm om just detta träd och att jag ska fotografera det genom alla årstider och variationer av väder! Det har tagit säkert 2 år att ta den första bilden då trädet inte är lätt att ta sig till  men nu har det äntligen skett! Här är första bilden! Jag tror att det kommer bli jättebra om jag nu fortsätter med min plan! Jag är nöjd med första bilden i alla fall! Visst är trädet fint? Det ser ut som ett bonsaiträd!:)

tradet

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Linnea - Jättebra idé! Jag följer en tjej på Instagram som brukar fota ett särskilt träd på väg till jobbet. Alltid samma träd men olika väder, olika årstider och olika färger på himlen. Jag älskar sådana bildserier/följetonger. Det ger en trygg känsla av att naturen står kvar där lugn och stilla medan livet runt det snurrar på.
Hälsningar Linneaoktober 19, 2015 – 7:35 f m

Bitten - Underbar bild!oktober 20, 2015 – 5:22 f m

Klimakteriehäxan - Vackert, både i färg och form!oktober 20, 2015 – 9:10 f m

Violen på Brandholmen - Trädet är fint, yvigt och brett! Ska bli kul att följa dina kommande bilder på det här specifika trädet!
Ha det bra!oktober 20, 2015 – 10:18 f m

Anne-Mari - Flott tre som ruver i landskapet.oktober 20, 2015 – 10:52 f m

Mias Mix - Jättefint! Och det är verkligen kul att fota samma objekt vid olika årstider eller olika tider på dygnet.oktober 20, 2015 – 11:37 f m

Paula i pörtet - Underbart vackert träd, träd betyder liv! Vad är det för sorts träd som är så knotigt?
Minns för många år sedan då jag var med på ett tema som hette Månadsbilden. Man tog ett foto på samma motiv en gång i månaden. Många valde att fota träd, det blev fina serier.oktober 20, 2015 – 8:44 e m

Anemonen - Milde tid vilket vackert foto. Galant fångat och shoppat.oktober 21, 2015 – 8:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*