Prinsessan Bina

Min älskade prinsessa Bina bor hos mig just nu och det är så mysigt! Det är och har varit av praktiska skäl och nu också för att hon inte mår bra och det känns bra för mig att ha henne nära så jag kan hålla koll på henne! Men det innebär också att jag har chansen i år att göra fina julbilder med henne och det har jag gjort idag! Hon är så duktig min fina flicka, även om hon är blixtkänslig så fick jag flera fina bilder! Så idag gillar jag Bina alldeles jätteextra. Jag önskar att ni alla håller tummarna för hennes hälsa så hon kan må bättre och få leva många år till!

bina_julfin

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Ulligt och gulligt i kvadrat!!december 17, 2015 – 6:07 f m

Lotta - Finaste fotomodellen av dem alla! Självklart håller jag tummen för att hon ska krya på sig snabbt och som du vet så har ju katter 7 liv! Ha det bäst!december 17, 2015 – 7:20 f m

Paula i pörtet - Ack dessa djur, de förorsakar så mycket oro när de inte mår bra, men desto mer glädje när de är friska igendecember 17, 2015 – 6:36 e m

Annette - Så vacker hon är och du har verkligen fotat en vacker bild. Hoppas hon snart känner sig bättre. Är det ålder som påverkar henne?december 20, 2015 – 7:00 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*