Sagas första julafton!

Julafton har kommit och gått och nu är allt som består minnen och julklapparna så klart! Och det som bevarar minnena bäst är bilder så här kommer denna dag i bilder. Det är Sagas första julafton tillsammans med oss så naturligtvis är fokus lite mera på henne! Jag har haft en av de bästa julaftnarna i hela mitt liv tror jag. I alla fall i mitt vuxna liv. Det har varit mycket trevligt och mysigt! Som vanligt var vi på dagen och åt julunch uppe hos min bror och därefter åkte vi till min mamma för Kalle och julklappsutdelning och avslut på dagen är den traditionella tomtegröten! Jag hoppas ni därute haft en underbar julafton också och att julhelgen fortsätter lika bra!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*