Min argbigga

Idag har vi varit hos veterinären och fått den årliga vaccinationen. Något som mina katter inte uppskattar och ärligt talat, de betér sig inte som jag önskar. Denna dam och hennes två barn. Tufsen är så klart en ängel som vanligt men denna lilla dam och hennes gener är inget att leka med! Men nu är hon skyddad ett år till och det gillar jag! Och jag gillar henne som fotomodell för hon är väldigt vacker!

pippis_

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Magnus - En sån fin katt! katter kan vara fantastiska som modeller även om det kan vara svårt att hinna med att ta bilden.mars 10, 2016 – 7:27 f m

Violen på Brandholmen - En riktig liten skönhet! Vilka ögon!
Ha en bra dag!mars 10, 2016 – 9:18 f m

Ulrika Landin - Wow, vilka blåa ögon :)
Jättefin bild!!mars 10, 2016 – 5:34 e m

Anne-Mari - Utruleg vakre auge på katten din.mars 10, 2016 – 9:15 e m

bettyl-NZ - What a gorgeous face–those eyes are just lovely!mars 12, 2016 – 11:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*