Tulpanen!

WOW! Detta går undan. Månad två har börjat och jag har redan (bara) gjort min sjätte bild i utmaningen. Detta dagens tema är tulpan och denna bild kan tolkas på två sätt. Den ena är den självklara. Det ÄR en tulpan på bilden! Den andra tolkningen är det min ässkade Tufsen som står för! Spana in hennes urgulliga små tassar? De små vita bollika, mjuka tassarna som faktiskt är tulpantassar! Alla katter har inte tulpantassar men Tufsen har extremt fina såna så där har ni den andra tolkningen!

tulpanen

325: Tulpan
(bild 6 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

MyyZz - Finaste Birmatassarna :-)
Tulpanen funkar utmärkt bredvid de vackra Birmatassarna 😀februari 4, 2017 – 6:49 e m

Birgitta - Snyggt foto. Tulpantassar, det var nytt för mig. Skärpan ligger perfekt.februari 11, 2017 – 10:57 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*