Vippan provar på klättring och snö

Vippan tog sin första tur ute i helgen! Hon provade på snö och och klättrade även äppelträd!


”Usch va kallt det är om fötterna”


”Inte så kallt häruppe….och vilken utsikt…oj….”


”Det gäller att hålla tungan rätt i munnen….”

vippan71
”Ooops….”


”….hjääälp…jag tappar greppet snart…maaaatte….jag faaaaller….”


”…rätt så mysigt och varmt i mattes famn….”

Flera bilder finns på hemsidan på Vippans egen sida! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lina - Hej

Vilken underbart vacker katt du har, Otroligt fint med blå ögon.

jag blev lite sentemental, Vi ska omplacera min favvo kisse i morgon :( Vi har två och dom kommer inte överns över huvudtaget. Min dotter valde att den andra skulle stanna, Och det gör så otroligt ont. Han är den bästa kissen jag någonsin haft, Och det kommer göra ont länge. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan honom :( han är krit vit med blå ögon…
Mvh Linafebruari 17, 2009 – 11:57 f m

Anneli - Lina: Jag lider verkligen med dig! Jag tror inte jag skulle klarat det! Jag önskar dig och framför allt kissen lycka till med vad komma skall! Jag tror också det kommer ta tid att komma över honom och att det kommer göra ont länge! Men det är starkt gjort om de vantrivs med varandra!

Tack för att du hälsade på och berättade för mig! Och att du tycker min katt är underbar…för det är hon! :O))februari 17, 2009 – 12:35 e m

Mona - Å såna här bilder blir jag glad av, finns det nå mysigare än att se sina älsklingar trivas med livet, fina bilder som vanligt….

Kram/ha en bra dag, här är det svinkallt idag

Mona/februari 18, 2009 – 6:32 f m

Gidde - Väldigt fin katt, du borde vara en lycklig matte :)februari 18, 2009 – 6:38 e m

Malin H - Haha… ja dessa bilder fick mig att le eztra stort! Särskilt bilden där Vippan har tungan rätt i munnen :)

Min devon skulle nog frysa ihjäl om han skulle vara ute nu, han fryser för minsta lilla :)

Ha en skön dag Anneli!februari 19, 2009 – 2:19 e m

Milla - Halkade in här och fick syn på dina bilder. Vilken otroligt fin katt! Blir kär på avstånd 😀februari 19, 2009 – 3:30 e m

Anneli - Mona: ja det är härligt att se dem trivas! Och kul hade hon! :O) Roligt att du blev glad över mina bilder!

Gidde: Ja jag är en väldigt lycklig och stolt matte! Vippan tackar för att du tycker hon är fin! :O)

Malin: Vad härligt att få sprida leenden! Det tycker jag och Vippan om! :O)) Ja du, klart att din Devon skulle frysa…men snäll matte som du är slänger du inte ut honom i en snödriva som jag gjorde med Vippan! ;O) Ha en riktigt skön dag du också!

Milla: Vad roligt att du halkade just hit! Tack! Nu blir Vippan och jag stolt! Och Vippan nästan lite generad..men jag förstår dig..jag är fullständligt kär i henne! :O))) Välkommen tillbaka när och hur ofta du vill!

Kram på er allihop och en trevlig helg önskar jag er!februari 20, 2009 – 1:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*