I gårkväll var jag på konsert med Jill Johnson. En fantastiskt duktig sångerska och så otroligt bra på scen! Allt är bra! Mellansnacket är roligt, öppenhjärtigt och fyndigt och det är nästan så jag satt och önskade att hon skulle prata mer. Mycket mer! Jag har aldrig haft en idol men om jag nu ska ha någon så tror jag det blir Jill! Och kapellmästaren Göran Eriksson är som vanligt grymt bra och gjort snygga arrangemang!

Hon hade turnépremiär här i Linköping igår och sedan åker hon runt Sverige. Jag rekommenderar varmt att kommer hon i  närheten av er så gå på hennes konsert! Och även ifall ni inte är stora countryfans så strunta i det…för det spelar mindre roll! Hennes utstrålning, personlighet och karisma går igenom allt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ditte - Så kommer hon från samma trakter som jag också….! 😉

Verkligen bra och trevliga konsertbilder, Anneli!

Kram! / Dittefebruari 28, 2009 – 2:55 e m

Jörgen - Hon är bättre än bra, hon kör ju motorcykel 😉

Jo hon är en bra sångerska, varm och go människa, och gör sig aldrig till, så jag kan bara instämma, gå och lyssna!

Lördagskram Jörgenmars 1, 2009 – 12:32 f m

Anneli - Men Ditte..då kanske du måste bli nedgraderad ett snäpp ju! ;O) Nävars…skoja ju bara…hon är bästaste artisten trots hennes förflutna! ;O))))
Vad kul att du gillade bilderna! Jag är så glad att jag överhuvudtaget vågade ta med kameran och ännu mer att jag vågade ta fram den och använda den *hahaha*

Jörgen:
Ja, hon är cool också som kör hoj! ;O) Kul att du tycker samma som jag!

Kram på er båda två och ha en skön vecka!mars 1, 2009 – 10:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*