Stenen

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Johan - Hej! Bra fångat, gillar den skarpt. Och dina kort på Sanna är ju helt underbara men det blir väl så med en bra fotograf å en underbar modell ;). Jag gillar din blogg skarpt. Har själv precis startat en egen så jag surfar runt å letar tips å ideer. Jag undrar om du vet hur jag låser bilderna på min blogg så att dom ej går att kopiera.
Kram Johan
http://togga.bloggsida.semars 19, 2009 – 2:05 e m

Alicia - Åh, älskar den! Ser ut som en drömskog. Riktigt härliga färger.mars 19, 2009 – 6:47 e m

joacim - Vilken skön sten, jag har kanske en liknande bild från någon fotopromenad. SÅ fin bild detta var iaf! E den körd med effekter av bildprogram?mars 19, 2009 – 10:57 e m

Anneli - Johan: Vad kul att du startat en blogg. Ska titta in hos dig! Och roligt att du gillar min blogg! Det gör mig glad! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med låsning av bilderna för jag har själv tagit hjälp med det! Jag önskar dig lycka till med din blogg och välkommen tillbaka så ofta du vill! :O))

Alicia: Vad glad du gör mig! Varmt tack!

Joacim: Vad roligt att du gillar min sten! Nej det är inget mer än det vanliga: skärpa och lite softning!mars 20, 2009 – 8:34 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*