Överlevnad

Jag var härom dagen och badade på ett nytt ställe och det var så härligt! Det var långgrunt så ungefär 100 meter ut gick det bara till låret! Där ute hittade jag på ytan denna lilla varelse som låg och kämpade för sin överlevnad! Jag är en djurvän av stora mått så självklart bestämde jag mig för att rädda den! Det var svårt att få tag i den i vattnet då vattnet inte alls var samarbetsvilligt utan vågade sig hela tiden och den vingprydda varelsen förstod inte heller att jag bara ville den väl så den hjälpte väl inte direkt till att rädda sig själv! Men efter mycket om och men fick jag upp den på min hand och sedan gick jag försiktigt de 100 meter in till stranden och vidare till gräset och där satte jag den på ett grässtrå i solen för att torka! Lite senare såg jag den flyga iväg så det blev ett lyckligt slut! OCH jag fick en fin bild på den som tack för hjälpen! :O)

overlevnad_

365. Överlevnad
(bild 230 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Claes - Bild och historia, så bra till temat. En riktig win-win-situation :)augusti 31, 2019 – 1:15 e m

Anita-Malta - En solskenshistoria och vilken bild du tog!! Toppen!september 9, 2019 – 12:52 e m

Eva - Så vackra detaljer.september 12, 2019 – 6:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*