Julkalender: Det finns inget dåligt väder

Något som jag blivit väldigt populärt i år är tydligen att vinterbada. Eller ja, bada året runt. Jag är helt övertygad om att det är supernyttigt för kroppen att kallbada. Kicken man får av det är otrolig. Dessutom mår man så bra efteråt! Men jag har aldrig varit med om att så många kallbadar som i år! Har det med pandemin att göra? Eller vad är det som gör att så många gör det just i år? Jag önskar att jag gjorde det men vågar faktiskt inte. Jag är ju sjuk och just nu är jag ganska genomfrusen. Egentligen skulle det nog vara bra men det finns ändå en tvekan. Hade jag någon som jag kände som ville bada med mig hade jag nog gjort det! Jag går gärna i med benen. Så, det finns tydligen inget dåligt väder för att bada! Kallbadar ni?

dimmanrullarin

46. Det finns inget dåligt väder
(bild 71 av 183)

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Claes Petterson - Den där är väldigt representativ för hur vi haft det här under lång tid nu :)december 10, 2020 – 1:16 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*