Rebecka Törnqvist – en fantastisk artist!


Lördagen den 28 mars kom och den blev inte alls som jag tänkt mig! Men det blev okej…eller så mycket bättre än jag någonsin kunnat tänka mig! Jag upptäckte nämligen att en av de artister jag beundrar mest skulle komma i närheten av där jag bor! Jag har velat gå på någon konsert med henne från mitten av 90-talet men hon har aldrig valt att turnera här i närheten men ÄNTLIGEN!!

Och det var precis så fantastiskt som jag mindes hennes konsert…och framför allt henne!

Hon hade helt fantastiska musiker med sig och självklart skulle jag vilja berätta för er vad de heter men jag uppfattade tyvärr inte det! Men kanske kan jag ta reda på det!

reb3

Denna kvinna är så otillgjord..naturlig och hela hon är rytmer, harmonier och ett jäkla sväng! Hon är en gudagåva på att skriva fina poetiska texter på engelska som är både finurliga, underfyndiga och gripande! Hon använder dessutom sin röst som ett instrument och det är få sångerskor/sångare som gör! Mycket imponerande!

Efteråt satt hon så klart och tog emot folkets jubel och sålde sina skivor

För er som inte vet vem hon är så ger jag er även en av hennes låtar  Good Thing! Den gjorde hon den mest coolaste version av på konserten!!

Har ni chans att se henne live så ta den chansen! Ni kommer inte ångra er…det lovar jag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *