En härlig sommardag! :O)))

Jag fick inspiration till titeln av en annan blogg som saknar sommaren men här där jag bor behöver vi inte sakna något. Det har varit otroligt varmt idag, solen har lyst från en härligt blå himmel med vita ulltussar på och insekter och fjärilar jobbar febrilt!

Jag tänkte mig att försöka fånga lite arbetande varelser men det gick inte så bra! Men här kommer i alla fall några försök! Jag ska fortsätta en annan dag för det är riktigt skojigt när man lyckas! :O)))) Och så är det lite annat som man kan hitta i vår vackra natur! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Peter - Jättevackra bilder.
Jag gillar de med björkarna mest…tro jag..ååå alla är så fina.juli 26, 2009 – 6:41 f m

Emma [FOTO] - fina bilder!juli 26, 2009 – 11:06 f m

malin - Hej :) Tack så mycket för din kommentar. tyvärr så designar jag ju inte till andra än blogg.se :/

Måste säga att dina bilder är otroligt snygga och fina. Du är jätteduktig!

kramarjuli 26, 2009 – 12:17 e m

Mats-Ove Lindberg - Hej Anneli !
Fina bilder här på din blog.Dessa sommarbetraktelser föll jag extra mycket för ..med underbara färger & skömna kompositioner.Bra jobbat !

mvh/Mats-Oveaugusti 25, 2009 – 9:42 e m

Anneli - Tack allihop! Det gör mig så glad att ni gillar mina bilder! Det värmer mitt hjärta och inspirerar mig att fortsätta!!

KRAM!augusti 25, 2009 – 11:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*