Vad är det där????


Satt i min bil och körde förbi ett vackert fält med något sädesslag på…och ser helt plötsligt något som sticker upp…Jag blir som jag alltid blir…tvärbromsa, fram med kameran…byta objektiv (som jag turligt nog hade med mig) och sedan ut för att spana! Förväntar mig att det ska vara Tranor för jag hade sett det dagen innan där…

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Inget händer så jag inser att jag måste ge mig in på fältet för att få se vad det är! Problemet är att framför fältet är ett djupt dike fyllt med brännässlor och jag är dessutom barfota! MEN…vad gör man inte för en bra bild! *hihi* Så jag hittar en brunn och kliver ner på den (tur att den låg på ordentligt…annars hade det kunnat gå mycket illa!!!

Jag går ut på fältet och får liksom plöja mig fram genom den  höga, täta säden…fortfarande händer ingenting..får gå ganska nära och då….lyfter de upp huvudet och kollar in mig!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

-Vad är det där för konstig typ?? De lyfter huvudet lagom högt så de ser mig men ändå inte verkar alltför oroliga…men till slut ger de upp och reser sig och springer därifrån!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Visst är de vackra…de två Dovhjortarna som bor där! De låg mitt på fältet och vilade i värmen…skönt för dem! Kolla in svärmen av flugor runt den vänstra!!!

Tillbaka från fältet ut på vägen till bilen gick inte lika bra…för uppåt i brännässlesnår är inte lika lätt som neråt så mina fötter ser inte så fina ut idag…fulla med klisår efter att fötterna blev helt sönderbrända! Men som sagt….ett bra fototillfälle och då får man offra sig…


6 svar till “Vad är det där????”

 1. Jättehärliga bilder på hjortarna!! Men du.. brännässleutslag är inte roligt :(. Har du en tub med xylocain-salva hemma? I så fall är det bara att smörja ordentligt så slipper du lite av smärtan. Har du inte det så mosa ett par värktabletter i pyttelite vatten och smörj in med. Det brukar också hjälpa!

  KRAM och du.. tusen tack för dina fina rader hos mig. Du är underbar!

 2. Dem två hjortarna tycker nog fotografer
  är ett himla jobbigt släkte som inte kan låta dem
  ta sig sin välförtjänta vila i fred! 😉
  Bra byte; ett par ”fula” fötter
  för
  för tre finfina bilder! 🙂

  Kramelur! / Ditte

 3. coola bilder..å du..jisses vad du varit flitig med både kamera å blogg…jag bara badar, slöar och är 😉

  Kram
  Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *