Bina är hemma…

ÄNTLIGEN! :O)))) Hon har efter en vecka hos veterinär fått komma hem idag. Hennes sår har minskat så nu är det bara 1 x 2 cm och det ser riktigt fint ut men det är fortfarande öppet så jag ska sköta om det fyra gånger om dagen och på fredag ska vi tillbaka och visa upp henne igen! Men det är så skönt att henne hemma och i skrivande stund ligger hon på min arm och spinner högt! Min prinsessa! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Min vackra prinsessa!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Ljunggren - Åh, underbara kisse! Vilken skönhet!september 7, 2009 – 12:20 e m

a home far away - Åh så skönt att hon är hemma och så söt hon är, verkligen. Vilka ögon…

Kram Gunilla i Singaporeseptember 7, 2009 – 12:57 e m

Foto i norr - Marie - Undebart vacker katt och vilken vacker bild på din lilla prinsessa vad skönt att hon är hemma igen. Först tyckte jag att det lilla bladet iriterade mig där på örat men nu gillar jag det ju mer jag ser på bilden i stället. Ha det gott :)september 7, 2009 – 1:01 e m

Jörgen - Skönt att det gick bra :-)

Kram till både dig och Bina :-)september 7, 2009 – 1:48 e m

Eva-Lena - Härligt läsning att vackra Bina fått komma hem, håller tummarna för att såret läker som det ska!

//E-L

ps, du har min favorit kattras :)september 7, 2009 – 2:46 e m

Helena Kulle - Vad skönt att hon är hemma igen, hoppas hon kryar på sej. Det är jobbigt när ens bäbisar är sjuka.
/Helenaseptember 7, 2009 – 5:42 e m

vexy - härligt att du fått hem din katt igen. hon är verkligen jättefin.

för övrigt är jag lite nyfiken på vad du använder för objektiv, försökt hitta någonstans där man kan läsa sig till det – utan vidare resultat.september 7, 2009 – 7:12 e m

Lena Pesula - Vad skönt att hon är på bättringsvägen :-)
Kram Lenaseptember 7, 2009 – 8:47 e m

Karins fotoblogg - Som sagt: skönt att hon är hemma och på bättringsvägen. Vilket underbart porträtt! Så fint med hennes blå ögon mot det rosa. Kul med blombladet på örat :)

Kramseptember 7, 2009 – 10:04 e m

Annika - Jag blir trollbunden av dina ljuvliga fotografier på dina katter. Den här på Birna är så vacker, mjuk och skön. Tycker om att ett litet rosa blomblad lagt sig på ena örat.

Jag är oxå glad över att hon är hemma hos dig igen :-)september 8, 2009 – 9:34 f m

mona - men så skönt att läsa, blir så glad för din (å Binas skull) skull…..å du, skriver här om dom andra bilderna med, dom senaste porträtten..det är helt otroligt vilken färg, skärpa och lyster du får fram..oavsett motiv…dina bilder är en sann inspirationskälla ska du veta, för övrigt är du faktiskt den absolut bästa svenska kvinnliga porträttfotograf som jag vet om i alla fall…å då ska du veta att jag är verkligt impad av ex Hanna B`s bilder ……

Kram/Mseptember 8, 2009 – 1:18 e m

Anneli - Tack allihop för er fina omtanke och glädje när min Bina kommit hem! Hon mår riktigt bra och såret hon har läker fint! Det är så härligt att ha henne hemma!
Jag blir så otroligt glad att ni gillar mina kattporträtt…

Mona: Jag blir alldeles varm och röd om öronen av dina ord! Och detta kommer från en av mina största inspirationskällor! Varmt tack och stor kram till dig Mona! Du har verkligen gjort min dag…min vecka…min månad OCH mitt år! :O))))september 10, 2009 – 1:43 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*