En blå kväll…

Ikväll är det en blå kväll här hemma! Jag har så ont i min arm, hand så jag tror jag går under! Och jag har massor med bilder att redigera och det går inte bra. Dessutom börjar min arbetsvecka i morgon och jag vill verkligen inte bli sjukskriven! :O( Så nu ska jag sätta mig och titta på tv och slappa resten av kvällen! Dataförbud resten av kvällen! Hur ska det gå!! ;O))

Bilden är tagen i måndags vid kusten på Gränsö!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Annikan - Underbart blååå.. vid kusten dååå :o)

Tycker om att hav möter himmel till höger i bild. Ger en känsla av oändlighet. Vill ut med båten… dit :o)

Hoppas så att du har en skön sommar!juli 23, 2008 – 10:55 e m

Anneli - Ja, jag önskar verkligen att jag hade en båt och kunde åka iväg jag med! Det vore såå härligt!! Men det är rätt okej där på klippan också! ;O)

Jag hoppas och önskar dig en skön sommar också!

KRAM!juli 24, 2008 – 4:34 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*