Jag förstår mig inte på människor som inte förstår katters värde! Att skaffa en katt till sina barn som sommarnöje och sedan bara lämna kissen åt sitt öde när sommaren är över! Hur kan en normal människa göra så? Handlar det verkligen om okunskap? Tror dessa människor verkligen att katten, som ena dagen är en älskad familjemedlem med massor av mat, kel och kärlek och nästa dag helt plötsligt utestängd utan mat och värme eller ett hem att komma hem till, kan klara det? Vad är det som gör att människor tror att katter är så självständiga att de kan bli bortkastade som gårdagens matrester utan att det ska göra något med kissen?

Denna underbara kisse är förmodligen en sådan. Han har inget hem men han har hittat sig till ett hem där han själv bestämt att han kan få bo efter att ha sökt länge och på många olika platser! Dessvärre har redan detta hem flera katter som inte alls tycker om att han har kommit till dem så det är tveksamt om han får stanna kvar!

Han är den ljuvligaste lilla kisse som är så kelig och uppmärksamhetskrävande och bara vill vara nära och umgås. Han är okastrerad så därför går han inte ihop med gårdens andra kissar men förhoppningsvis kommer en kastration hjälpa och han får bo kvar i det hemmet han hittat åt sig själv!

Men om det inte gör det behöver han ett hem. Ett permanent hem för resten av hans liv! Ett hem där han blir lika älskad som han kommer älska tillbaka! Om någon är intresserad så hör av er så ska jag vidarebefordra kontakt för jag lovar en sak. Den som tar till sig denna kisse till sitt hem kommer få en vän för livet!


katten

Torsdagstema

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer läsning

Relaterade artiklar

Sök