Göta Kanal igen…

Igår var jag på min sedvanliga tänkarpromenad och denna gång längs med kanalen…den Göta! ;O) Sträckan denna gång var mellan Hamra och Hofvetorp! Det var som vanligt vackert och strålande solsken! Men kallt! Och om det är någon som känner mig så vet ni att jag inte tvekar ett dugg på att sätta mig och kasta mig in i den lilla världen som kameran ger så naturligtvis idag har jag fått början till förkylning och luftrörskatarr igen! *suck*

 En fantastiskt vacker häst var mitt sällskap en stund och självklart fick han äran att bli fotograferad av mig! ;O)

Längs med hela sträckan jag gick låg nedfällda vildäppelbuskar så ett litet sött äpple fick också komma med hem! Men bara på bild! :O)

I tidigare inlägg berättade Kerstin att i norr är det inte så vanligt med Ekar så jag är väldigt glad att jag är uppväxt i eklandskapet av eklandskap! De är otroligt maffiga och stora de vackra Ekarna!

Sista bilden är från slussen i Hofvetorp! Men ljuset var så tråkigt mot slussen så det fick bli ännu en bild på Göta Kanal!

En skön promenad och oavsett om det blev en förkylning av den så är den värt det! Snart är hösten slut och det gäller att passa på så länge den finns att njuta! Snart är det vinter och i år känner jag på mig att det blir en lååång vinter med massor av snö!!
*längtar men lever i stunden* ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ilan - I’m speechless… These are remarkable works. Can’t stop enjoying these photos. Superb!!oktober 24, 2008 – 1:02 f m

Anna - Så otroligt vackra bilder!!!

Njuter i fulla drag. Här är hösten över och vi har börjat förbereda oss för vintern.

/ Annaoktober 24, 2008 – 6:36 f m

Ditte - Abonnerar du på solsken eller? 😉
Verkligen vackra omgivningar.

Ditte
från regnigt Skåneoktober 24, 2008 – 2:59 e m

Sara - Vilken härlig blogg!
Denna la jag till i mina favoriter. Älskar fotobloggar :)oktober 24, 2008 – 4:26 e m

Nordqvist - Fotoblogg - Otroligt snygga höstbilder!!oktober 24, 2008 – 5:38 e m

Anneli - Ilan: Now you have made me speechless! Thank you for your visit and your very kind comment! You really made my day! :O)

Anna: så du bor långt i landet gissar jag! Här kommer det vara höst ett tag till. Det är jag säker på! Men vintern kommer även hit…det är jag också säker på…även ifall jag inte är lika säker! ;O)

Ditte: Ja du…Skåne…det är allt jag har att säga! ;O)
Det känns som jag varit lika mycket i Skåne sista året som här och jag kan bara säga att generellt har jag haft MYCKET BÄTTRE väder hela tiden! SÅ kanske kan det vara så Skåne missat att betala sin prenumeration!! ;O)

Sara: Vad kul att du hittat hit och känner att det kan bli en favoritblogg! DU är varmt välkommen tillbaka så ofta du vill!

Nordkvist: Tack! Glad gör du mig! :O))oktober 24, 2008 – 7:58 e m

Jenny ♥ - Älskar första bilden! Färgerna är helt otroliga :) Tänk om det alltid kunde se ut sådär..oktober 25, 2008 – 10:37 e m

Anneli - Tack för besöket Jenny! Jag blir så glad att du är här och älskar min bild! Ja, det är verkligen vackert i vår natur och hänförande ibland! Kul att ha fått fram det i bild! :O)oktober 26, 2008 – 11:32 f m

My - Åh 😀 Jag älskar bilden på hästen 😀oktober 26, 2008 – 12:26 e m

Jörgen - Underbara bilder som vanligt :-)

Speciellt första och sista, älskar speglingarna i vattnet i den sista :-)oktober 26, 2008 – 8:44 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*