Månad: mars 2012

 • Hipp hipp…idag är bebisarnas dag!!!

  Idag är det en stor dag! Idag är det nämligen mina bebisars ettårsdag!!! Idag går de från att vara kattunge till bara katt….men fortfarande bebisar! ;O)) Här kommer en kavalkad av bilder från året…de är lite huller om buller men på bilderna är Pinocchio, chokladmaskad pojke som söker flickvänner och Jezzibel, brunmaskad liten dam som…

 • Den glade truckföraren

  Nu kanske ni tror att jag menar mig själv men nä, det gör jag inte! Jag menar denna truckförare. The master! ;O) Ett personalporträtt som jag fotograferade igår. En rolig men utmanande uppgift att få var och en av personerna att se naturliga ut i sin vanliga arbetsmiljö! Skoj!!

 • Golden!

  Denna vackra vovve hälsade på mig när jag var ute på annat fotouppdrag häromdagen. Och visst, självklart fick han bli porträtterad han också! :O))

 • Bröllopsdetaljer

  Detaljerna gör helheten! På ett bröllop är sällan något lämnat åt slumpen. Alla detaljer är viktiga och vill bli förevigade! Brudens vackra armband. Visst är det vackert? Bröllop är magiskt och att få vara med någon och föreviga deras dag är fantastiskt!

 • Utsikt

  Min utsikt, hennes utsikt och utsikterna om att sommaren kommer! På bilden är vackra Tufsen, blåmaskad Helig Birma på grönbete! :O)) FOTOTRISS